Παρέμβαση του Ηλία  Αρμπή  για να μην πίνουμε άλλο νερό από ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ.

Το τοπικό συμβούλιο Καλαβρύτων είναι ένα αποστομωτικό παράδειγμα για όσους ισχυρίζονται ότι τα ακηδεμόνευτα συμβούλια που προβλέπει ο νέος νόμος για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση εμπεριέχουν τον κίνδυνο της ακυβερνησίας. 
Η μέχρι σήμερα συνεργασία των τριών μελών του τοπικού συμβουλίου Καλαβρύτων ( Η. Αρμπή, Ά. Πετρόπουλου και Φ. Κουτσογιαννόπουλου) οι οποίοι προήλθαν από διαφορετικές παρατάξεις, έχει αποδείξει οι μπορεί να υπάρχει συνοχή για θέματα που αφορούν την κοινότητα. 
Το συγκεκριμένο συμβούλιο έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις τις οποίες έχει προωθήσει προς τον δήμο, που είναι και αρμόδιος για την επίλυσή τους.
Σε πρόσφατη απόφαση της 31/7/2018 προτάθηκαν ,εκτός των άλλων και δύο πολύ σημαντικά για την υγεία θέματα, που έχουν αφεθεί από την δημοτική αρχή για πάρα πολλά χρόνια στην τύχη τους.
Ως πρώτη προτεραιότητα για το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 προτάθηκε η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης των Καλαβρύτων.
Ναι! σωστά διαβάσατε, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι σωλήνες που μεταφέρουν το νερό στα σπίτια μας.
Δεύτερη προτεραιότητα που επίσης σχετίζεται με την ποιότητα και την παροχή νερού είναι η αντικατάσταση – επισκευή της κεντρικής δεξαμενής η οποία έχει κατασκευαστεί πριν το 1940 και είναι ετοιμόρροπη.

Στην ίδια απόφαση αναφέρονται θέματα που αφορούν 
α) Την ασφαλτόστρωση ολόκληρου του οδικού δικτύου της πόλης το οποίο έχει καταστραφεί από τις εργασίες αποχέτευσης.
β) Την πλακόστρωση του προαυλίου χώρου του δημ σχολίου Κραστικών
γ) Ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου στον οικισμό Αυλών.