Ωρα για πάρτι στη Δάφνη (Φωτογραφίες)

Με ένα μεγάλο πάρτι έκλεισε η χρονιά για τα χορευτικά τμήματα της Δάφνης. Η Βασιλική Ζηρογιάννη, η νεαρή ταλαντούχα δασκάλα του χορού πάντα γεμάτη όρεξη για δουλειά και αγάπη για τους μαθητές της, οργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι και κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων διαμορφώθηκε κατάλληλα για την περίπτωση και υποδέχθηκε γονείς και επισκέπτες.

Τα παιδιά και των τριών τμημάτων ( νηπιαγωγείο, δημοτικό και Γυμνάσιο-Λύκειο) έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες κάτω πάντα από την καθοδήγηση της δασκάλα τους τόσο στους παραδοσιακούς όσο και στους μοντέρνους χορούς. Κατόπιν έκοψαν την τούρτα με το ένα και μοναδικό κεράκι που σηματοδοτούσε το κλείσιμο του πρώτου έτους λειτουργίας των χορευτικών τμημάτων,γεύτηκαν τα υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι μητέρες και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ραντεβού τους βέβαια δεν το έδωσαν για το Φθινόπωρο αλλά για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου με την υπόσχεση να μας εντυπωσιάσουν για μια ακόμα φορά.

 

Ευχαριστούμε Βασιλική, ευχαριστούμε παιδιά!!

Γεωργία Κουτσιουρή δημοσιογράφος

koytsioyri