Ωχ !!! Τι θα κάνουμε στα Καλάβρυτα με τον οικογενειακό γιατρό μας...

Για τις επιτυχημένες προσπάθειες του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, από την διοίκηση, τους γιατρούς και νοσηλευτές, το προσωπικό, έχουμε μιλήσει κατ΄ επανάληψη.
Όταν όμως τα προβλήματα τοποθετούνται εκ των άνωθεν τότε λίγα πράγματα μπορούν να ανατραπούν.
Το πρόβλημα που είχε και κατά περίπτωση έχει δημιουργήσει στην περιοχή των Καλαβρύτων η κεντρική διαχείριση των ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ είναι γνωστό. 
Ως ένα σημείο αυτό έχει αντιμετωπιστεί και μέσω της ‘’εθελοντικής’’ κατά περίπτωσης συνεισφοράς συγκεκριμένων εργαζομένων σε αυτό.
Ένα νέο πρόβλημα είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του και αυτό είναι η υπόθεση του οικογενειακού γιατρού.
Σύμφωνα με την φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουμε, εμείς οι κατοικούντες σε όλο τον δήμο Καλαβρύτων, οι επιλογές μας για οικογενειακό γιατρό περιορίζονται σε μόλις τρεις και το ακόμα χειρότερο και οι τρεις στην Κλειτορία.
    Αν τελικά δεν ανατραπεί αυτό και το σύστημα του υπουργείου δεν δέχεται κάτι επί πλέον, τότε για κάθε βήχα και για κάθε μικρό πρόβλημα ή ανησυχία, αλλά και για απλή συνταγογράφηση φαρμάκων, θα οδεύουμε για Κλειτορία.

Αν εκεί ο γιατρός κρίνει ότι πρέπει να μας παραπέμψει στο νοσοκομείο Καλαβρύτων θα επιστέφουμε ξανά στα Καλάβρυτα. Ωραία!!!
   Οι αντιδράσεις σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να εγείρονται πριν την οριστικοποίηση των αποφάσεων και για να μην την πάθουμε σαν το πετρέλαιο θέρμανσης και σαν τα ασθενοφόρα πρέπει οι αρμόδιοι να ενεργοποιηθούν ...χθες. 
Ο πλέον αρμόδιος για να προωθήσει το θέμα αυτό δεν είναι άλλος από το Καλαβρυτινό διορισμένο μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Αιγίου, στο οποίο και ανήκουμε υγειονομικά.