Να σας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνετε...

Πιστοί στο ραντεβού τους για άλλη μια χρονιά μέλη, χορευτές και φίλοι του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, γευμάτισαν μαζί την προηγούμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο κέντρο Κοράλλι, στην καθιερωμένη πλέον μεσημεριανή συνεστίαση του Συλλόγου.

Όλα τα χορευτικά τμήματα, (παιδικό, παραδοσιακό, ευρωπαϊκό, λαϊκό) παρουσίασαν δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς τους.

Όλα τα μάτια φυσικά έπεσαν στα μικρά παιδιά άξιοι συνεχιστές της παράδοσης, όπως και στο τμήμα παραστάσεων του συλλόγου μας που για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την εξαιρετική παρουσίαση των χορών.

Ακολούθησε γεύμα και μετά χορός για όλους.

Όλοι μαζί χέρι χέρι σε έναν  κύκλο χορέψαμε στα μαγικά μονοπάτια της παράδοσης, ενωμένοι δυνατοί, δίνοντας υπόσχεση ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην υπέροχη γιορτή μας όπως και όλους τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.

Μαζί μας ήταν η Πρόεδρος των Ευρυτάνων κ Κατερίνα Τσιούμα, ο πρόεδρος των εργοληπτών κ Τσάλτας Γιώργος, ο κ Αργύρης Αγγελόπουλος Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κλειτορολευκασίων και προϊστάμενος της Διεύθυνσης υγείας Πατρών και ο επιχειρηματίας κ Μυλωνάς.

Από το ΔΣ η πρόεδρος Κατερίνα Ασημακοπούλου,  η κ. Χριστιάννα Σπηλιώτη, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, η κ. Στέλλα Πανουτσακοπούλου, ο κ. Φώτης Παπαθεοδώρου,  η κ. Λαγουμιτζή Ελένη και ο κ. Τάσσος Σπηλιόπουλος.

Ένα μεγάλο μπράβο στους χοροδιδασκάλους μας, Γιάννη Ντάνο, Τάκη Κωστόπουλο, Βαλεντίνο Αθανασόπουλο, για την αξιόλογη δουλειά τους.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις στο μέλλον. 

 

Δελτίο Τύπου Παγκαλαβρυτινού Πάτρας.