Μιλάμε γενικά και στην ουσία .......

1η Οκτώβρη χθες 58η επέτειος της ανεξαρτησίας της Κύπρου και τα Καλάβρυτα είχαν επισκέπτες, με αθλητική αφορμή, την οποία διοργάνωσε ο Αλέξανδρος Χουλιάρας και επιτέλους αξιολόγησε θετικά και η δημοτική αρχή.

Το γεγονός αυτό δείχνει ,τόσο η παρουσία του δημάρχου Καλαβρύτων στο δημοτικό στάδιο, όπου υποδέχθηκε τις ομάδες Βετεράνων, Μεσόγειος Κύπρου και Ατρομήτου Πατρών αλλά  και του δημοτικού συμβούλου κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλου, όσο και η παρουσία του αντιδημάρχου κ. Δ. Χουλιάρα, ο οποίος κατά το γεύμα που ακολούθησε μετά τον φιλικό αγώνα, μίλησε στις αποστολές των δύο ομάδων με τρόπο σύντομο αλλά πολύ ουσιαστικό δίνοντας έμφαση στα κοινά στοιχεία που ενώνουν την Κύπρο και τα Καλάβρυτα.
Στην εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα ‘’Η Στάνη’’ αξιοποιήθηκε η ευκαιρία και βραβεύτηκαν κάποιοι άνθρωποι τόσο από την Κυπριακή όσο και από την Πατρινή ομάδα.
Ιδιαίτερες στιγμές η βράβευση του προέδρου της Μεσογείου κ. Γ. Παπαμωυσέως,του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή Πανίκου Ευθυμιάδη, του Γιατρού Νίκου Ραζή και του Αθανάσιου Τσεγρένη για την προσφορά τους στον αθλητισμό, στις απαιτούμενες υποδομές και την πάντα αναγκαία ιατρική κάλυψη των αθλητικών γεγονότων.
Έχουμε τονίσει κατ΄επανάληψη την αξιόλογη προσπάθεια που κάνει ο Αλέξανδρος Χουλιάρας, ο οποίος μέσω της δραστηριότητάς του στον χώρο των παλαιμάχων πολύ συχνά ''οδηγεί'' τέτοιες ομάδες στα Καλάβρυτα και αγωνιζόταν μόνος του, ελπίζουμε μέχρι τώρα, για να πείσει ότι αυτή η μορφή αθλητικού τουρισμού πρέπει να αγκαλιαστεί από μια πόλη που διαθέτει τα πάντα ώστε να την προσελκύσει.
Φυσικά οι Κύπριοι ,αφού διανυκτέρευσαν, σήμερα συνοδευόμενοι από τον Α. Χουλιάρα επισκέφθηκαν τα ιστορικά και θρησκευτικά σημεία της περιοχής.  
Το KALAVRYTANET θα επιμείνει κάπου εκεί, στον εθελοντισμό χωρίς προσωπικά κίνητρα, πρέπει να στηριχτούμε σ΄αυτό αδιαφορώντας για όσους συνδέουν κάθε τι με το αν τους ενδιαφέρει επαγγελματικά ή αν οι συντελεστές είναι φίλα προσκείμενοι στις επιδιώξεις τους.

Γενικά μιλάμε......

Παπαδόπουλος Θεόδωρος theodoros4