Μια προσπάθεια άξιας συγχαρητηρίων!!!

Μια προσπάθεια άξιας συγχαρητηρίων είναι αυτή που γίνεται στην Κλειτορία με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου και τη συνεργασία των Συλλόγων γονέων της περιοχής.

Ο λόγος για τα εργαστήρια θεατρικής αγωγής για μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Κλειτορίας, με το Σκηνοθέτη, δάσκαλο θεάτρου και ηθοποιό, κύριο Οικονομίδη Θεόδωρο, που ξεκίνησαν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018. Η δεύτερη συνάντηση έχει οριστεί να γίνει Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 4.30μμ. στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας,  έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή, στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας, στην κα Μαριάννα Πασσά, στους γονείς και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια για τα παιδιά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Συλλόγου:
 

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής για παιδιά και εφήβους.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και τη συνεργασία των Συλλόγων γονέων, ξεκίνησαν εργαστήρια θεατρικής αγωγής με το Σκηνοθέτη, δάσκαλο θεάτρου και ηθοποιό, κύριο Οικονομίδη Θεόδωρο, για μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας της Κλειτορίας. Η πρώτη συνάντηση κρίθηκε επιτυχημένη, καθώς τα παιδιά που συμμετείχαν ευχαριστήθηκαν πολύ τη διαδικασία και παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στους γονείς τους με μεγάλο ενθουσιασμό!

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 4.30μμ. θα γίνει η δεύτερη συνάντηση στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας και καλούμε όσους μαθητές ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν, να παρευρεθούν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.
 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου