Μετά τον μεταξύ τους φιλικό, δύσκολες αναμετρήσεις για Καλάβρυτα και Σκεπαστό

Β κατηγορία.Μετά από την διακοπή λόγω εορτών ξανά στα γήπεδα οι τοπικές ομάδες των Καλαβρύτων και του Σκεπαστού αυτό το Σαββατοκύριακο με δύσκολες αποστολές. Πρώτα τα Καλάβρυτα που το Σάββατο 7/1/2017 θα υποδεχθούν τον Ποσειδώνα Πατρών ο οποίος με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει θα πατήσει στο χορτάρι των Καλαβρύτων με αξιώσεις για θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Καλαβρύτων έχει κολλήσει στους 16 βαθμούς και πρέπει να δώσει ψυχή για να επανέλθει στις νικές έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Γ κατηγορία.Την Κυριακή 8/1/2017 στο δημοτικό στάδιο Σκεπαστού η τοπική ομάδα που φέτος κάνει πορεία ανόδου θα δώσει ένα ντέρμπι ανόδου αφού υποδέχεται την φλόγα Ροδιάς η οποία ειναι στην δεύτερη θέση, δυο θέσεις μπροστά από το Σκεπαστό ( 27 και 19 βαθμούς αντίστοιχα)

Ας ελπίσουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος και η ραστώνη των εορτών δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις δυο ομάδες, που για πρώτη φορά πρίν λίγες μέρες έκαναν έναν φιλικό μεταξύ τους αγώνα. Εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο και να πούμε ότι οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν ένα θετικό βήμα για μια συνεργασία που θα είναι προς όφελος όλων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΩΡΑ 15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1 ΣΚΕΠΑΣΤΟ - ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΩΡΑ 15:00