Λίγος και επιφανειακός ο Γ. Λαζουράς. Ξέχασε να αναφερθεί στα προβλήματα (video)

Ούτε μια λέξη για προβλήματα, μικρά  ή μεγάλα, δεν βρήκε να πει ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς σε πρόσφατη ομιλία του. Φρόντισε μόνο να τονίσει ότι  παραβρίσκεται για 10η χρονιά σε εκδηλώσεις συλλόγων. Αναφέρθηκε επιμελώς στην οικονομική και ηθική στήριξη που έχει προσφέρει στους συλλόγους για γιορτές και εκδηλώσεις και μίλησε για πατριωτική άνοιξη συνεργασίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η προσωπική του παρέμβαση ήταν εκείνη που απομάκρυνε τις όποιες αντιπαραθέσεις προϋπήρχαν  ανάμεσα σε συλλόγους και σωματεία. 
Αφού παραδέχθηκε ότι ανέλαβε έναν δήμο στημένο, που ήδη είχε προσφέρει έργο στους πολίτες του, συνέχισε για 10 χρόνια κάνοντας, όπως είπε, μικρά ή μεγάλα έργα και ότι προχώρησε στον προγραμματισμό άλλων.
        Τα μικρά ή μεγάλα έργα κ. Δήμαρχε δεν χρειάζονται υπενθυμίσεις και δεν αποτελούν δώρο αλλά είναι υποχρέωση προς τον πολίτη, προς τον δήμο. Αν αυτά υπάρχουν είναι καταγεγραμμένα στην συνείδηση των πολιτών και δεν μπορούν, ούτε να μικρύνουν, ούτε να μεγαλώσουν. 
        Εκείνα που σίγουρα δεν είναι καταγεγραμμένα στις συνειδήσεις των κατοίκων του δήμου και αντιμετωπίζονται με δυσπιστία  είναι αυτά που προγραμματίζονται λίγο πριν τις εκλογές. Αυτό γιατί  πλέον αντιλαμβάνεται καλύτερα τα πράγματα ο λαός, καθώς κλίθηκε να ωριμάσει γρήγορα περνώντας από  μια εποχή σε μια άλλη με βίαιο τρόπο.

Βρέθηκε σε μια εποχή ισχνών αγελάδων, στην οποία όμως, τουλάχιστον ο δήμος μας, δεν έμεινε και ‘’ατάιστος’’ δαπανώντας, σωστά ή λάθος, αρκετά χρήματα.
Ο πολίτης δεν περιμένει ανασκόπηση δράσεων, πολιτιστικών ή άλλων . Ο πολίτης περιμένει λύσεις στα προβλήματά του, περιμένει ελπίδα για τα παιδιά του,περιμένει προτάσεις που θα του δώσουν χώρο να κινηθεί, περιμένει την επόμενη μέρα, περιμένει αλήθεια και προοπτική, περιμένει κάτι άλλο..πιο καλό, πιο σίγουρο, πιο μεγάλο.

Παπαδόπουλος Θεόδωρος theo

Δείτε το σχετικό video με την παρέμβαση Λαζουρά