ΚΥΡΙΟΣ!!! Αντί να παρασυρθεί από κακά ..Βύσματα, αγκάλιασε χωρίς φανατισμούς.

Παρακολουθήσαμε μια επιτυχημένη, τουλάχιστον από πλευράς οργάνωσης, παρουσία του πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα. Σε αυτή τη διαδικασία, της προετοιμασίας, έλαβαν μέρος και τοπικοί παράγοντες, όπως η διοίκηση του συνεταιρισμού και ο δήμος Καλαβρύτων από την μια και η κυβερνητική αποστολή, με ότι περιλαμβάνει, από την άλλη.

Ένας από τους σκοπούς μιας τέτοιας υψηλής σημασίας παρουσίας είναι να αποφευχθούν πιθανά ευτράπελα που είναι ικανά να δημιουργήσουν κάποιο μη επιθυμητό ‘’λεκέ’’.

‘Όλα σε αυτό τον τομέα πήγαν μια χαρά, με μοναδικό σημείο ανάξιο όμως λόγου, την διακριτική απομάκρυνση, κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, κάποιας κυρίας, η οποία συνηθίζει να ακολουθεί επιφανή πρόσωπα ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος με σκοπό να προκαλέσει. Η απομάκρυνση έγινε με απολύτως επαγγελματικό τρόπο από τους άνδρες ασφαλείας και έτσι δεν έγινε αντιληπτή σχεδόν από κανέναν.

Στο γεύμα που ακολούθησε στην ταβέρνα ‘’Το καρτέρι’’ στο Σκεπαστό, όλοι πλέον ήταν πιο χαλαροί, απόλαυσαν το καλό φαγητό και το κρασί, μοιράστηκαν την επικοινωνία με τους βουλευτές, τους υπουργούς και φυσικά τον πρωθυπουργό που ήταν στο επίκεντρο.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε απλός, γήινος, υπομονετικός αλλά και ταυτόχρονα μεγάλος.

Συνομίλησε με όποιον του απεύθυνε τον λόγο,  ανεξαρτήτως της γνωστής ή μη πολιτικής του ταυτότητας.

Δεν έκανε διακρίσεις και φωτογραφήθηκε, χωρίς να δυσανασχετεί ούτε στιγμή, με όποιον του το ζήτησε.

Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τις στιγμές της αποχώρησής του.

Οι τελευταίες φωτογραφίες ήταν αυτές που περιλαμβάνουν τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, με τον διαχειριστή του ΚαλάβρυταNet Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Εδώ δυστυχώς έγινε ότι με κόπο αποφεύχθηκε μέχρι εκείνη τη στιγμή και ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να προβλέψουν οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού λόγω της ‘’οικογενειακής ταυτότητας’’ του ‘’δράστη’’.

Όταν ζητήθηκε η φωτογραφία που υπάρχει στο άρθρο, δυσανασχέτησε, όχι ο κ. Τσίπρας, αλλά ο γνωστός τοπάρχης, που φώναξε με απρεπές θράσος, φιλοδοξώντας να προτρέψει σε άρνηση ποιον; τον πρωθυπουργό, λέγοντας: ‘’αυτοί μας βρίζουν στα site θα βγουν και φωτογραφία;’’

(Φυσικά, γενικά ο πρωθυπουργός, έχοντας το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της επικοινωνίας, την προσωπικότητα, την εμπειρία και κυρίως την γνώση αυτού που εκπροσωπεί, όπου και αν βρεθεί ανακατεμένος με την κοινωνία, δεν ενδιαφέρεται να ακολουθεί  ταλιμπανισμούς, από αυτοπροσδιοριζόμενους προστάτες του κόμματος, πρόθυμους ‘’ρουφιάνους’’, κλασικούς γλύφτες, καιροσκόπους και τα κατά τόπους κλαφουνιστίρια τύπου Λουκά. Αγνοεί βεβαίως τα αλαλάζοντα αυτοφυή κακα..βύσματα, που θυμίζουν δραγάτη των Τ.Ε.Α σε άλλες εποχές και αντιμετωπίζει με χαμόγελο τέτοια συμβάντα, μακριά, πολύ μακριά από φανατισμούς και φανατικούς.)

Τώρα,στην παρούσα περίπτωση, αν και  είναι πιθανό να είχε σχετική ενημέρωση περί της αντίθετης άποψής μας για κάποιες κυβερνητικές επιλογές, προσέφερε για τις ανάγκες της αναμνηστικής  φωτογραφίας, όχι μόνο  την παρουσία του, αλλά και μια  φιλικής απλότητας αγκαλιά, απρόσμενη φυσικά, με βάση την κοινωνική διαφορά που χωρίζει τα δύο πρόσωπα, κλείνοντας έτσι την αυτοσχέδια αυλαία μιας εντελώς ανόητης παρέμβασης.

Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο οι κατά καιρούς ύβρεις και κατάρες από το συγκεκριμένο άτομο, αλλά το κόμμα θα πρέπει να σταθμίσει το τι κακό μπορούν να προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές και ποιους επιλέγει για συνδέσμους του σε κάθε περιοχή.

Υ.Γ Για τους έχοντες τον κοινό νου. Δεν θα επιτρέψω αμαχητί σε κανένα κολαούζο νεοπολιτικάντη, να μου αποδώσει ούτε το χαρακτηρισμό του φασίστα, ούτε του κατσαπλιά.

theo1
Παπαδόπουλος Θεόδωρος         

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Video ''ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ. Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω''