Κύριε Κοντογιάννη και λοιποί κοινοτάρχες, ποτέ δεν είναι αργά!!! Περιμένουμε...

Για το θέμα των αδέσποτων ζώων έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί με άρθρα μας εδώ και αρκετό καιρό όπως μπορείτε να δείτε δεξιά στην στήλη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ... Ανταπόκριση βέβαια δεν βρήκαμε από πουθενά. Θα περιμέναμε και από τον πρόεδρο της κοινότητας Λυκούριας, κ. Σοφοκλή Κοντογιάννη όπως και από άλλους τοπικούς, αντί να στέλνουν επιστολές αφού δημιουργηθεί το πρόβλημα στην περιοχή τους, να έστελναν από τότε, όταν φέραμε το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο προσκήνιο, προτάσεις  και να πίεζαν προς την κατεύθυνση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κύριε Κοντογιάννη και λοιποί κοινοτάρχες, ποτέ δεν είναι αργά!!! Περιμένουμε...

Διαβάστε την επιστολή προς το αστυνομικό τμήμα Κάτω Κλειτορίας του προέδρου της κοινότητας Λυκούριας κ. Σοφοκλή Κοντογιάννη, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν ασυνείδητοι δηλητηρίασαν ζώα:

 

Προς: Αστυνοµικό Τµήµα Κάτω Κλειτορίας

Θεµα:Δηλητηρίαση σκύλων

 Αξιότιµε κ. Διοικητά,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να φέρω εις γνώση σας το πρόβληµα που δηµιουργήθηκε στη Λυκούρια Καλαβρύτων.

Στο χωριό μας κάποιοι ασυνείδητοι, το περίσευμα του φαγητού τους (καφτεδάκια,λουκάνικο) το εμπότισαν με δηλητήριο (αρσενικό-φωσφορο) για να ξεγελάσουν αθώα και απονήρευτα ζωα, επιφέροντας τους, εναν φρικτό, επώδυνο και βασανιστικό θάνατο.

Παρακαλούμε την υπηρεσία σας οπως άμεσα διερευνήσει το έγκλημα που συντελέστηκε αλλα και να προστατεύσει την κοινωνία μας απο τους μελλοντικούς φόλο-δολοφόνους.

Οταν προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανεύρεση των υπευθύνων, μας ενημερώνετε για τα αποτελέσματα σας.

Με εκτίµηση,
ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης