Καλώς ήρθες ...πολιτική άνοιξη !!!

Οι ευχές για καλή σαρακοστή ήταν οι τελευταίες που έδωσαν οι υποψήφιοι  προς τους πολίτες μέσα από τις ευκαιρίες των εθιμικών κοινωνικών εκδηλώσεων. Καλοκαιρινά συναπαντήματα, πανηγύρια του Σεπτέμβρη, Χριστουγεννιάτικα, πίτες, αποκριάτικοι χοροί, καρναβάλια και τώρα ....σαρακοστή.

Τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές μοιάζει το επόμενο διάστημα με μόνες αυθόρμητες, σχετικά μεγάλες λαοσυνάξεις ή ανοιχτές συνευρέσεις αυτές που αφορούν τις εκδηλώσεις, ιστορικού πλέον χαρακτήρα, για το 1821, με εξαίρεση την θρησκευτική εορτή του Αγίου Αλεξίου πολιούχου των Καλαβρύτων. 

Λειβάρτζι, Φροξυλιά, Χελωνοσπηλιά, Καλάβρυτα, Αγία Λαύρα θα αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή για πολιτικές παρουσίες.

Ο καιρός όμως από εδώ και πέρα το πιο πιθανό είναι να περιλαμβάνει αρκετές ηλιοφάνειες και οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να έχουν, για ηλιοπροστασία,  π.χ το αποκριάτικο καμουφλάζ όπως επέλεξε χθες ο Κ. Βασίλης Καράς, με καβουράκι Σικελίας.

Οπότε θα πρέπει να είναι περισσότερο ευρηματικοί και να αυτοσχεδιάζουν χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να αποφύγουν την ενοχλητική ηλίαση.

Ας μας συγχωρέσουν για την φωτογραφία, οι εικονιζόμενοι, αλλά ήταν η προσφορότερη των ημερών και με την ευκαιρία τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.