Καλό κουράγιο !!!

Δελτίο τύπου εκδόθηκε από το νεοϊδρυθέν γραφείο τύπου !!, της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.

Το δελτίο τύπου αυτό αφορά ενημέρωση για τα εκλεγέντα μέλη, που μέσω πρόσφατων εκλογών προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα και τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν για την επόμενη διετία. Σε αυτό γίνεται αναφορά στην ανανέωση των προσώπων, στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού κ.λ.π .

Αφού εξάρουμε την σημαντική και λεπτομερή δουλειά της εξελεγκτικής επιτροπής, να ευχηθούμε στα νεοεκλεγέντα μέλη καλή επιτυχία στο έργο τους και να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις  για την σύνθεση του ‘’νέου’’ Δ.Σ. 
Χωρίς πολλά λόγια από την σύσταση της νέας σύνθεσης ξεχωρίζει ένα πρόσωπο και είναι τουλάχιστον εμφανείς κάποιες κατευθύνσεις. Αυτές είναι οι εξής:

α) Μπορεί να έχουμε νέα μέλη, αλλά παράλληλα έχουμε , προ πολλού, την παραίτηση δύο μελών τα οποία έχουν δημόσια εκφράσει τους λόγους που τα υποχρέωσαν σε αυτή (διαβάστε την παραίτηση του γιατρού Νίκου Ραζή ΕΔΩ και την παραίτηση Θ. Παπαδόπουλου ΕΔΩ). Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η έλλειψη ενδιαφέροντος από πέντε -έξη μέλη για να συνεχίζουν την δράση τους στον σύλλογο.

β) Τις κατευθύνσεις μέχρι τώρα, με τον ''αέρα'' της υπερβολικής οικονομικής ενίσχυσης από την δημοτική αρχή, τις επέλεγε ο πρόεδρος και μια ομάδα που τον στήριζε με εμπροσθοβαρή τρόπο και αυτό δεν ανανεώθηκε διευρύνοντας την έννοια της συλλογικότητας, αντίθετα ενισχύθηκε σαν λογική, με ότι αυτό σημαίνει.

γ) Την κατεύθυνση προς την διατήρηση ή και ενδυνάμωση της λογικής του ερασιτεχνικού επαγγελματισμού στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, για την οποία απαιτείται υψηλό κόστος, ενώ δημιουργεί τεράστια κενά επάνδρωσης για το άμεσο αλλά και το απώτερο μέλλον.

δ) Την κατεύθυνση προς την άτυπη, αλλά πολιτικά χρήσιμη για κάποιους ‘’ενοποίηση δύο αδελφών συλλόγων’’, μέσω της επισημοποίησης συνδέσμου στον οποίο εκχωρήθηκε κεντρικός ρόλος,ενεργού μέλους και στους δύο συλλόγους. 

ε) Την ξεκάθαρη αναφορά για τις προθέσεις, ενός αμιγώς αθλητικού σωματείου, να ξεφύγει από την ‘’παραγωγή αθλητισμού’’, μόνο και να γίνει και εργαστήρι πολιτισμού, ενώ ήδη υπάρχουν παντού ενεργοί πολιτιστικοί σύλλογοι σε ολόκληρη την επαρχία.

Ξεχωριστή αναφορά στον κ. Θεοδόση Παναγόπουλο, έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται συστάσεις και που είναι γνωστή η ανιδιοτελής δράση του στα κοινά επί δεκαετίες. Έμπειρος, αγνός, εργατικός, αγωνιστής, με όραμα για τον κλασικό αθλητισμό που ανέλαβε ουσιαστικά το πιο βαρύ καθήκον, αυτό των ακαδημιών. Ας βοηθήσει, όσο, και άν μπορέσει από μέσα, όπως προσπαθούμε  και εμείς απ΄έξω και του ευχόμαστε, όπως και σε άλλους νεοεισελθόντες, καλή δύναμη στην μάχη με την Λερναία ύδρα των στρεβλώσεων.

Επίσης συγχαίρουμε για την εκλογή τους τα εντελώς νέα μέλη, στην αγνή πρόθεση των οποίων δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστεύουμε και τους ευχόμαστε ξανά, καλή επιτυχία στην μεγάλη ευθύνη που ανέλαβαν για τον τοπικό αθλητισμό.
 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων

Το νέο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Τετάρτη,  20 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, η πρώτη η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Α.Ε. Καλαβρύτων, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018, για να αναδείξει το νέο Προεδρείο του Σωματείου. Να σημειώσουμε την αθρόα προσέλευση μελών στην εκλογική διαδικασία, που ήταν εντυπωσιακή
Το νέο Προεδρείο που προέκυψε και οι αρμοδιότητες των μελών έχει ως εξής:
•    Πρόεδρος: Τάκης Βαρβιτσιώτης
•    Αντιπρόεδρος: Θύμιος Φλογεράς
•    Γραμματέας και Έφορος Μπάσκετ: Νίκος Παπαβραμόπουλος 
•    Ταμίας: Παναγιώτης Λιακόπουλος 
•    Γενικός Αρχηγός: Νίκος Κυριαζής
•    Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων - Εκδηλώσεων και ανάπτυξης γυναικείου αθλητισμού: Παρασκευή Γούσα
•    Υπεύθυνος Ακαδημιών και Έφορος Στίβου: Θεοδόσης Παναγόπουλος
•    Έφορος Ποδοσφαίρου: Κώστας Σακελλαρίου
•    Υπεύθυνος ασφάλειας και υγιεινής: Παναγιώτης Χαμακιώτης

Γραφείο Τύπου: Νίκος Κυριαζής και Θεοδόσης Παναγόπουλος

Αναπληρωματικό Μέλος: Βασιλική Γόνη
Αναπληρωματικό Μέλος: Δράκος Γεωργόπουλος
Αναπληρωματικό Μέλος: Νίκος Δρίβας

Εξελεγκτική επιτροπή:
Πρόεδρος: Ανδρέας Νικολόπουλος 
Μέλος: Νικόλαος Μπίρμπας 
Μέλος: Χρήστος Θεοδωρακόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας, με πολύ μεγάλη ανανέωση στην σύνθεση του – τα πέντε από τα εννέα μέλη είναι καινούρια-, θα συνεχίσει την πολυεπίπεδη προσπάθεια του μεγαλύτερου αθλητικού και Ιστορικού σωματείου των Καλαβρύτων, στην ανάδειξη του τοπικού αθλητισμού. 
Με την συμβολή της τοπικής κοινωνίας, που είναι μεγάλη, στόχο έχει να συνεχίσει να αποτελεί ένα εργαστήρι αθλητισμού και πολιτισμού, να αναδείξει την αξία του «εὖ ἀσκεῖσθαι», την κοινωνική ανάπτυξη, την δημιουργική απασχόληση των νέων, τον παιδευτικό χαρακτήρα  μέσα από την λειτουργία των ακαδημιών, αλλά και όλων των τμημάτων μέσα από πειθαρχία, σεβασμό, επιμονή, υπομονή και ευγενή άμιλλα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ