κ. Θεοχάρη παρακαλούμε συμπληρώστε....

Με καλή πρόθεση απέναντι σε μια παράταξη που διεκδικεί τον δήμο Καλαβρύτων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου θεωρούμε πως επιβάλλεται  να προβούμε στο παρακάτω σχόλιο.
Όλοι έχουν δικαίωμα για μια θέση στον ''ήλιο'' της δημοκρατίας και όλοι σε ένα τέτοιο πολίτευμα δικαιούνται μια έδρα για τον εαυτό τους. 
Ο καθένας προβάλλει την παράταξή του φροντίζοντας να την πλαισιώσει με ένα κεντρικό αφήγημα.
Στην περίπτωση της παράταξής Θεοχάρη το βασικό αφήγημα είναι το ΝΕΟ που θεωρεί ότι κομίζει και μέσα από αυτό και τους πρώτη φορά ασχολούμενους με τα κοινά ανθρώπους που τον ακολουθούν, αναφέρει ότι φιλοδοξεί να προσφέρει κάτι άλλο.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και προφανώς μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής η παράταξη κυκλοφόρησε ένα video ...φτιαγμένο στα μέτρα της.
Στο video αυτό επιχειρείται να γίνει μνεία στην υπαρκτή προηγούμενη πολιτική δράση των τριών αντιπάλων, του κ. Λαζουρά, του κ. Παπαδόπουλου και του κ. Τσενέ, με σκοπό την απαξίωση τους σχετικά με τις ανάγκες του σήμερα.
Δεν είναι άσχημη, σαν σκέψη, η προσπάθεια να προσεγγίσει κανείς ψήφους που προέρχονται από την άρνηση εμφανιζόμενος ως ΝΕΟΣ. 
Το μόνο καινοτόμο πάντως που μέχρι σήμερα έχουμε δει από τον κ. Θεοχάρη είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία υποψήφιος δήμαρχος σε ολόκληρη την προεκλογική εκστρατεία να μην έχει προβάλλει το δικό του βιογραφικό.
Για τον λόγο αυτό και μετά από σχετικές αναφορές αναγνωστών μας κ. Θεοχάρη παρακαλούμε να κάνετε γνωστό στους ψηφοφόρους το βιογραφικό σας, στο οποίο, ορθό και χρήσιμο θα ήταν να περιλαμβάνονται κάποια στοιχεία.
Εκτός από τις σπουδές σας και τον όποιο επιστημονικό τίτλο κατέχετε, εκτός από την καταγωγή και άλλα παρόμοια που ήδη γνωρίζουμε, θα πρέπει να μας πείτε.
Που κατοικείτε μόνιμα;
Ποια είναι η επαγγελματική σας ενασχόληση;
Πόσα χρόνια απείχατε αποσπασμένος από την εργασία σας;
Ποια είναι  η συμμετοχή σας σε γραφεία του πολιτικού συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στην κρίση;
Ποια ήταν η αρμοδιότητά σας σε αυτά;
Επιπλέον 
Γιατί πιστεύετε ότι η μνήμη ή η λήθη μπορεί να λειτουργούν κατά περίπτωση;
και  
Γιατί πιστεύετε ότι μια παράταξη με στελέχη που δεν έχουν καμία αυτοδιοικητική εμπειρία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο βάρος που φέρει ένας τεράστιος σε μέγεθος, σε ανάγκες και σε όνομα δήμος, όπως αυτός των Καλαβρύτων;

Καλή επιτυχία.
 

Σχετικά TAGS