Η λακκούβα της ημέρας στην Κλειτορία...σιγά την είδηση !!!

Είναι γνωστό, σε όποιον περπατάει στους κατεστραμμένους από το έργο της αποχέτευσης δρόμους εντός των Καλαβρύτων ή οδηγεί στην επαρχία μας, ότι στο σύνολο των χιλιομέτρων που διανύει θα ‘’αγκαλιαστεί’’ συχνά με επικίνδυνες λακκούβες.

Υπό την έννοια αυτή το να εντοπιστεί μια ακόμα περίπτωση δεν αποτελεί φυσικά είδηση. Αποτελεί για μας όμως υποχρέωση να δημοσιεύσουμε την περίπτωση, καθώς την καταγγέλλει πολίτης, κάτοικος της Κλειτορίας απ ΄όπου και η φωτογραφία.

Ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τι συμβαίνει στο σύνολο της επικράτειας και αναλόγως να σωπαίνει ή να καταγγέλλει. Πρέπει να είναι ενήμερος για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά του, τα οποία και να ασκεί χωρίς ταμπού εκπτώσεις και περιστροφές.

Το ακριβές σημείο, που βεβαίως δεν είναι το μοναδικό, είναι απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς. Μήπως και ενδιαφερθεί η αντιδημαρχία Κλειτορίας για την αποκατάσταση του. 

Όχι τίποτα άλλο αλλά αν κοπεί λάστιχο, αν σπάσει ζάντα, αν διαλυθεί ανάρτηση, λίγο το κακό.

Αν σπάσει κανένα ποδάρι και δεν μπορεί να πάει στην κάλπη τι γίνεται;

Εκτός και αν δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να βουλωθούν τέτοια σημεία. Πάντως η δημοτική ενότητα Κλειτορίας χρήματα έχει απορροφήσει και αρκετά, τώρα αν αυτά πήγαν ...κατά μεριά επειδή ''έγειραν'' πιεστικά οι ανάγκες.... αυτό είναι άλλο θέμα.

 

Σχετικά TAGS