Ευχαριστήριο προς τον συμπατριώτη μας ορθοπεδικό χειρουργό κ. Γ. Σκάρπα.

Με το παρόν επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον καταγόμενο από την περιοχή των Καλαβρύτων ορθοπεδικό χειρουργό  Dr. Γεώργιο Σκάρπα για την απολύτως επιτυχημένη επέμβαση στην οποία με υπέβαλε και με απάλλαξε  από ένα χρόνιο πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε.
Στο πρόσωπο του κ. Σκάρπα εκτός από έναν εξαιρετικό και καταρτισμένο επιστήμονα βρήκα έναν φιλικό, απλό και ευχάριστο άνθρωπο.
Του εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντα δυνατός και υγιής για να προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις στους ανθρώπους που  έχουν ανάγκη.
Πολύπειρος ήδη ο κ. Σκάρπας, με ιατρικές επεμβάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνεχή υψηλού επιπέδου ενημέρωση, στον τομέα του, από τον παγκόσμιο χάρτη των σύγχρονων μεθόδων που η επιστήμη προσφέρει σήμερα.
Δείτε στο video που ακολουθεί τον γιατρό να μιλάει στην Κυπριακή τηλεόραση για τις θεραπείες της αναγεννητικής ιατρικής με βλαστοκύτταρα, οι οποίες προσφέρουν ασφαλείς, αποτελεσματικές και σύντομες αποκαταστάσεις στον ασθενή.  https://www.vrisko.gr/skarpas

Παπαδόπουλος Θεόδωρος theodoros2