Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Σκεπαστού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του κέντρου αίματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, με τη βοήθεια και τη στήριξη του Συλλόγου Σκεπαστού στο πολιτιστικό κέντρο.
 Την αιμοδοσία πραγματοποίησαν η κ. Χαρά Σαμπαζιώτη Γενικός Ιατρός  Π. Γ. Ν. Π., η κ. Μαρία Παπαγεωργίου Προϊσταμένη του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π και συμπατριώτισσά μας από το Σκεπαστό  και η κ. Μαρία Παπαδοπούλου Νοσηλεύτρια του Κέντρου αίματος του Π. Γ. Ν. Π. Στην αιμοδοσία προσήλθαν αρκετοί κάτοικοι από  Σκεπαστό, Καλάβρυτα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. 
Η προσπάθεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει για ακόμη μια φορά το ιατρικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών  και τους εθελοντές αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους . Η αιμοδοσία είναι μια ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και προσφοράς στο συνάνθρωπο. 

Το Δ.Σ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ