Ένας μέχρι τώρα και περιμένουμε τους άλλους!!!

Επτά μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και δημοσιοποιημένη για τον δήμο Καλαβρύτων είναι μόνο η υποψηφιότητα του συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α υπό τον Κ. Σπύρο Θεοχάρη. Κινήσεις γίνονται και   βρισκόμαστε σε αναμονή υποψηφιοτήτων. Όπως μέχρι στιγμής προκύπτει αναμένουμε, τουλάχιστον, τους κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Γιώργο Τσενέ, εκπροσώπηση του Κ.Κ.Ε και βέβαια του Γιώργου Λαζουρά. 
Αλήθεια είναι ότι ο χρόνος ακόμα δεν πιέζει ασφυκτικά και έτσι υπάρχει το περιθώριο για στρατηγική ψηλάφηση από τους ενδιαφερόμενους.
Ενδιαφερόμενος στην πραγματικότητα θα αρχίσει να είναι και ο ψηφοφόρος πολίτης όταν τα πράγματα πάρουν επίσημη μορφή και γνωρίζουμε τους επικεφαλής, αλλά κυρίως όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα λοιπά ονόματα, εντός των παρατάξεων, που θα διεκδικήσουν τις 27 έδρες του δήμου.
Ελπίζουμε να φροντίσουν οι αρχηγοί ώστε μην δούμε, σε καμιά παράταξη, τους λεγόμενους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους που έχουν χαράξει ήδη εκεί πορεία αρκετών τετραετιών, ούτε και δημοτικούς συμβούλους που δεν αρνήθηκαν ποτέ και τίποτα στο όνομα της παραταξιακής πειθαρχίας αλλά και του αζημίωτου  των προσωπικών τους  εξυπηρετήσεων.

Φυσικά και υπάρχουν τέτοια παραδείγματα, ουκ ολίγα, άλλα γνωστά, άλλα όχι και υποχρέωσή μας είναι να αναδειχθούν όταν έρθει η ώρα.
Ο δήμος Καλαβρύτων και λόγω της οικονομικής συγκυρίας και λόγω της απλής αναλογικής και λόγω του πολλαπλού ενδιαφέροντος που καταγράφει, έχει την ευκαιρία να βαδίσει πλέον με έναν βηματισμό που δεν θα είναι παγιδευμένος, στην λήψη αποφάσεων, από συμπολίτες μας που φέρουν την διπλή ιδιότητα πολιτικού και επιχειρηματία και ειδικά όταν η δεύτερη σχετίζεται με την πρώτη. Που δεν θα είναι παγιδευμένος σε πρόσωπα που έχουν δείξει τα τελευταία 4,5 χρόνια τουλάχιστον, ότι σε κανένα δημοτικό συμβούλιο ,σε κανένα θέμα, δεν κατάφεραν να αρθρώσουν λέξη και φυσικά ...ούτε λόγος, δεν κατάφεραν να πουν ποτέ  όχι !!!