Διόρθωση λάθους που αφορά τον κ. Γ. Αγγελόπουλο πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Δ. Ελλάδας.

Σε προηγούμενο άρθρο μας που αφορούσε την εκπροσώπηση της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα είχε λανθασμένα αναφερθεί ότι ο κ. Αγγελόπουλος θα εκπροσωπούσε την κυβέρνηση. Το λάθος εντόπισε ο ίδιος ο κ. Αγγελόπουλος και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε διευκρινίστηκε ότι αυτό συνέβη εκ παραδρομής, λόγω εσφαλμένης αντίληψης από μέρους μας στην διατύπωση του σχετικού δελτίου τύπου και χωρίς σκοπιμότητα, πράγμα που αποδέχθηκε ο θιγόμενος. 
Ως εκ τούτου οφείλουμε την συγγνώμη την οποία και δώσαμε. Το ορθόν είναι ότι στις αυριανές εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Καλάβρυτα θα παραστεί ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ την Περιφέρεια θα εκπροσωπήσει ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Νασιώτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν:
Στον Πύργο ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος.
Στο Μεσολόγγι ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς.
Στην Πάτρα, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσιος Τεμπονέρας.
Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και οι Αντιπεριφερειάρχες
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στον Πύργο.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος στο Δήμο Καλαβρύτων.
Στην Αχαΐα η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας στο Αίγιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας ΚώσταςΚαρπέτας στη Δυτική Αχαΐα, η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ισότητας και Άρσης των Κοινωνικών ανισοτήτων Αναστασία Τογιοπούλου στην Πάτρα, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος στο Αίγιο, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων Χρήστος Μπούνιας στο Αίγιο, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρύφωνας Φωτόπουλος και Σπύρος Καπράλος στην Πάτρα, η Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου στο Αίγιο, ο Θεόδωρος Νασιώτης στα Καλάβρυτα και ο Διονύσης Μαυρόγιαννης στο Δήμο Ερυμάνθου.
Στην Αιτωλοακαρνανία η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σάββας Αυγέρηςστο Θέρμο, Απόστολος Ευθυμίου στο Νεοχώρι και Αναστασία Κωνσταντοπούλου στη Ναύπακτο.
Στην Ηλεία η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος στη Ζαχάρω, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Παναγιώτης Μπράμος στην Αμαλιάδα, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Κωσταριάς στην Αρχαία Ολυμπία, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πλατανιάς στα Λεχαινά, Λάμπης Αριστειδόπουλος στο Βούναργο-Πύργο, Γιάννης Αρβανιτάκης στη Βάρδα και Εύη Βεργοπούλου στα Κρέστενα.

 

.