ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Φρέσκο γάλα Καλαβρύτων σύντομα στα ράφια των super market Σκλαβενίτη !(ΗΧΗΤΙΚΟ).

Τα Καλάβρυτα μπαίνουν δυναμικά στην αγορά του φρέσκου Γάλακτος.  Όλα είναι έτοιμα, από τις συμφωνίες μέχρι την συσκευασία και φυσικά τους παραγωγούς αγελαδινού Γάλακτος Καλαβρύτων, για να αρχίσει η διάθεση φρέσκου, εξαιρετικής ποιότητας γάλακτος στην αγορά των Αθηνών και της Αχαΐας, σε πρώτη φάση.
Οι ντόπιοι παραγωγοί -αγελαδοτρόφοι που παράγουν 5.000 κιλά ημηρεσίως,ήδη από διημέρου, διαθέτουν το γάλα τους στον αγροτικό και γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Καλαβρύτων, ο οποίος με την σειρά του έχει αναλάβει την μεταφορά την τυποποίηση και κυρίως την διάθεση του ξεχωριστού αυτού προϊόντος, το οποίο πριν από τα Χριστούγεννα θα βρίσκει ο καταναλωτής  στα ράφια των super market Σκλαβενίτης, αλλά και στα Καλάβρυτα. 
Η παρακαταθήκη και η εμπιστοσύνη που έχει δημιουργήσει η μοναδική φέτα Καλαβρύτων ανοίγει τον δρόμο και για το φρέσκο τυποποιημένο αγελαδινό γάλα, το οποίο θα διατίθεται σε συσκευασία ενός λίτρου,μικρής διαρκειας, πλήρες 3,5% λιπαρά και ελαφρύ 1,5% λιπαρά.

Ενδεικτικό είναι το κείμενο που θα υπάρχει πάνω στην συσκευασία και θα δίνει πληροφορίες στον καταναλωτή για την παραδοσιακή ικανότητα των Καλαβρύτων στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και την δέσμευση, ότι το γάλα θα συλλέγεται  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την περιοχή.
Στο ηχητικό που ακολουθεί, ο Διευθυντής του συνεταιρισμού κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, εξηγεί, στον Θεόδωρο Παπαδόπουλο του KALAVRYTANET,  όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτή δυναμική ενέργεια, η οποία προσδοκά να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος στην περιοχή και να δώσει ασφαλή διέξοδο στους ήδη υπάρχοντες, αλλά και σε νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, διαθέτοντας το υψηλής ποιότητας γάλα στην Ελληνική αγορά.

Το σημαντικό για τους παραγωγούς ,όπως τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος είναι ότι μέσω των ομάδων παραγωγών θα μπορούν να απορροφήσουν κοινοτικές ενισχύσεις ,απ΄ευθείας, της τάξης επιδότησης του 80%- 100%, που μέχρι σήμερα χάνονταν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ πατώνταςστην παρακάτω εικόνα