Απίστευτο !! ΕΚΛΕΙΣΕ το δημόσιο ιατρείο Δάφνης επειδή η Γιατρός πήρε τα ρεπό της !!

Κλειστό θα παραμείνει το νοσοκομείο της Δάφνης μέχρι και τις 28/12. Οι κάτοικοι είναι αβοήθητοι μέσα στην καρδιά του χειμώνα με θερμοκρασίες καθημερινά υπό του μηδενός. Η επίσημη απάντηση από τα χείλη των υπευθύνων στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας είναι απλή και πολύ ικανοποιητική για τους ίδιους. Η γιατρός που κάλυπτε τη θέση στο αγροτικό ιατρείο Δάφνης πήρε άδεια διότι είχε συγκεντρώσει τα ρεπό της. Οι γιατροί στην Κλειτορία έχουν μειωθεί για διάφορους λόγους και δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν, επίσης και τα γύρω περιφερειακά ιατρεία έχουν ελλείψεις και όλοι περιμένουν βοήθεια από το νοσοκομείο Καλαβρύτων πράγμα αδύνατον μια που και εκεί υπάρχουν πολλά κενά και ο χορός καλά κρατεί.
Χρειάζεται πραγματικά πάρα πολύ μυαλό ώστε να δωθούν τα ρεπό και οι άδειες χωρίς να δημιουργούνται κενά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα  σε μέρες εορτών που θα υπάρχουν και επισκέπτες;
Η μόνη περίπτωση να ανοίξει η πόρτα του νοσοκομείου είναι να έρθει η καθαρίστρια που έρχεται μία φορά την εβδομάδα από εταιρία της Πάτρας (πρωτοφανές για την περιοχή μας)  μια που από ότι φαίνεται για τους υπέυθυνους καθαριότητας των περιφερειακών ιατρείων, η Δάφνη είναι η μόνη περιοχή στην Ελλάδα με μηδενική ανεργία!!
 
Ας ελπίζουμε ότι το νέο έτος θα βοηθήσει τους  υπεύθυνους της υγείας να δουν με άλλο μάτι τα νοσοκομεία και τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Καλαβρύτων.
 
 
Γεωργία Κουτσιουρή δημοσιογράφος