Άνθρωποι μονάχοι... Ανοικτή επιστολή Σωκράτη Κουμάση. (VIDEO)

 Με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά στην εκδήλωση του συλλόγου μας στην Αθήνα, να εκφράσω κι εγώ την ικανοποίηση μου που μας τίμησε για πρώτη φορά στη θητεία του και βρίσκεται κοντά στους συμπατριώτες που μένουν μακρυά από το μικρό Χωριό μας. Ομολογώ ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα.

Όμως επειδή το Τσορωτά δεν είναι συνοικία της Αθήνας, αλλά το Λευκάσιο της επαρχίας Καλαβρύτων, να σας ξαφνιάσω κι εγώ με τη σειρά μου κύριε Δήμαρχε Καλαβρύτων! Συγκεκριμένα με φωτογραφίες από τη Πλατεία, το παλιό δημοτικό σχολείο και αντίστοιχα το κοινοτικό.

Για να είμαι δίκαιος προς εσάς συνεχίσατε το ίδιο έργο που παραλάβατε από τον προκάτοχο σας.  Επίσης έχω βγάλει και λίγες φωτογραφίες από το μοναδικό μαγαζί του χωριού που αποτυπώνουν τη σκληρή ωμή καθημερινότητα... αυτή που όταν τελειώσουν οι πίτες, τα πανηγύρια, οι εορτασμοί των Ενοριών μας και των λοιπών εκδηλώσεων... στέκεται εκεί σιωπηλή. Θα το συνοδεύσω και με ένα τραγούδι της ανεπανάληπτης Βίκης Μοσχολιού  "Ανθρωποι Μονάχοι" , που χάρη της περίστασης  θα το αφιερώσω στη μνήμη του συμπατριώτη μας  Σταύρου Αθανασούλια   που πρόσφατα μας άφησε και η απουσία του είναι αισθητή στα παρατημένα τούτα μέρη... (Πατήστε την εικόνα "Λευκάσιο" για να δείτε το video με τις φωτογραφίες και το τραγούδι)

Ήρθε η ώρα να πάρουμε ΑΝΑΣΑ, κανένα χωριό πλέον δεν θα είναι ξεχασμένο, κανένας συμπολίτης μας δεν θα είναι μόνος!

 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΥΜΑΣΗΣ 

ΕΚ ΛΕΥΚΑΣΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ 

Κουμάσης