Ανέβασε στροφές αλλά ‘’ξέχασε’’....τον αντίπαλο Αρχηγό η Α.Ε

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε σήμερα η ομάδα των Καλαβρύτων, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερε να έχει θετικό αποτέλεσμα αφού υπέστη εντός έδρας ήττα από το Δρέπανο με 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για τους γηπεδούχους, με όλους τους παίκτες να καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν ( στο 56’) με τον Δημόπουλο,το τέρμα που είχαν δεχτεί από το Α μέρος ( στο 16’Αναγνώστου). Δεν ήταν αρκετό όμως αυτό το γκολ αφού στο 75’ το Δρέπανο, με τον Καρβούνη,προηγήθηκε ξανά.
Στο video που ακολουθεί καταγράφεται η εικόνα του 27χρονου αρχηγού του Δρεπάνου Α. Αγγελόπουλου ο οποίος σε ολόκληρο τον αγώνα δεν δεχόταν καμία πίεση, ενώ από την αρχή υπήρχαν τα δείγματα ότι αυτός θα ήταν ο μαέστρος των φιλοξενουμένων.

Είναι  άξιο απορίας, γιατί επί 92’ ένας τέτοιος παίκτης, που είχε επίσης ικανά στηρίγματα στην μεσαία του γραμμή και έναν επιθετικό επιπέδου Παπαδιονυσίου, αφέθηκε ξεχασμένος, εντελώς ελεύθερος.
Η διαιτησία του κ. Σαμαρτζή είχε αρκετά λάθη τα περισσότερα υπέρ του Δρεπάνου που ήταν και η ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς.