Αλλάζει όψη το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. ( ΦΩΤΟ)

Παρεμβάσεις που αλλάζουν την όψη του Νοσοκομείου Καλαβρύτων είναι σε εξέλιξη. Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, μετά από πολλά χρόνια, εργασίες βαφής αποδίδουν ένα φιλικό και ζεστό χρώμα. Στον περιβάλλοντα χώρο αφαιρέθηκαν τα πεύκα που δημιουργούσαν προβλήματα στην μάνδρα και τον παρακείμενο κεντρικό δρόμο, αλλά και πιθανούς κινδύνους, αφού οι άνεμοι πλέον και στην χώρα μας τείνουν να γίνουν εξαιρετικά δυνατοί.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έχουν φροντίσει  την θέση τους να φυτευθούν φυτά και δέντρα, τα οποία έχουν επιλεγεί μετά από σχετική γεωπονική μελέτη. Σήμερα ειδικό συνεργείο και με την βοήθεια συνεργείου του Δήμου Καλαβρύτων άρχισαν τις εργασίες φύτευσης

Μια ακόμα παρέμβαση που θα ζωντανέψει ένα από τα πιο κεντρικά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κτήρια  είναι ο εξωτερικός φωτισμός που θα ακολουθήσει άμεσα.
Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν προσπεράσει σε καμιά περίπτωση τις εσωτερικές ανάγκες, που σχετίζονται με τις ιατρικές υπηρεσίες, αφού και εκεί τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες.