Άλλα τα μάτια του Σκεπαστού ..και άλλα της κουκουβάγιας !!!!

Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Σκεπαστού δεν άντεξε την πίεση του ανταγωνισμού της Β΄ κατηγορίας και υποβιβάστηκε ξανά στην Γ΄ όπου και θα αγωνίζεται στην νέα περίοδο. Ο Α.Ο Σκεπαστού, που είναι η μοναδική περίπτωση χωριού της επαρχίας Καλαβρύτων που διατηρεί αθλητικό σύλλογο, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνισο ανταγωνισμό, απέναντι σε ομάδες που διαθέτουν για πολλά χρόνια ακαδημίες και από εκεί αντλούν τους αθλητές τους, απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες σε αριθμό κοινότητες της Αιγιαλείας και των Πατρών , απέναντι σε ομάδες με εμπειρία, απέναντι σε ομάδες με δυνατούς χορηγούς. Το τελικό βαθμολογικό αποτέλεσμα δεν καθρεφτίζει την προσπάθεια, αδικεί την ομάδα αυτή που πάλεψε όλους τους αγώνες που έδωσε, ακόμα και με τους πρωτοπόρους και ήταν πολλά τα παιχνίδια που έχασε με μόλις ένα τέρμα εις βάρος της. Αν για έναν λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτό το σύλλογο, είναι γιατί άντεξε να διατηρήσει την συνοχή του και να αγωνιστεί μέχρι τέλους , κυρίως με ίδιες δυνάμεις και χωρίς οικονομική βοήθεια από πουθενά. 
Οι άνθρωποι του Δ.Σ του συλλόγου είναι αρκετά έμπειροι ώστε να μην είναι και τόσο αναγκαία η όποια συμβουλή  από κανέναν. Αν μου επιτρέπουν όμως, με την αρμόζουσα συστολή και διακριτικότητα, υπάρχει μια δοκιμασμένη πρόταση για αυτούς και την ομάδα τους που ίσως θα έπρεπε να εξετάσουν.
Η πρόταση είναι απλή και το μόνο που απαιτείται για την εφαρμογή της είναι η αναζήτηση επαφής με τον κατάλληλο λομπίστα. Βρίσκετε μέσω αυτού χορηγό που να διαθέτει χρήμα, το οποίο δεν έχει κουραστεί για να το αποκτήσει, οπότε και το δίνει εύκολα και χωρίς έλεγχο για την τύχη του, εξασφαλίζετε δέκα , δεκαπέντε, ή και παραπάνω χιλιάδες ευρώ, έμμεσα ή άμεσα, κάνετε καμιά δεκαριά μεταγραφές και καταλαμβάνετε με άνεση από την 5η ως την 10η θέση της Β κατηγορίας.
Τώρα θα αναρωτηθείτε εύλογα και με το μέλλον τι θα γίνει; Απαντώ : ΤΙΠΟΤΑ, Χριστιανοί είμαστε ‘’.....δὸς ἡμῖν σήμερον· καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν· καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,....κ.λ.π

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

theodoros9

Διαβάστε επίσης...