49 φιάλες συγκεντρώθηκαν για την τράπεζα αίματος της ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων η 5η Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας (ΕΚΑ). 

Κατά την εκδήλωση προσήλθαν 49 άτομα και συγκεντρώθηκαν ισάριθμες φιάλες αίματος.
Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας αποδεικνύει πως το μήνυμα της Εθελοντικής αιμοδοσίας αγγίζει τις καρδιές των συμπολιτών μας και τους παρότρυνε να γίνουν δωρητές αίματος, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους, για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη. 

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας ευχαριστεί θερμά  όλους τους συμπολίτες μας για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη πόλη μας.
Ήδη, από την προσπάθεια αυτή έχουν ευεργετηθεί  συμπολίτες μας που κέρδισαν την υγεία τους από την προσφορά του αίματός σας.
 
Επίσης, ευχαριστεί για την στήριξη και συνεργασία:
τους μόνιμους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και όλους εκείνους, που ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα για πρώτη φορά
τους τοπικούς συλλόγους
το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρίου Πατρών

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους τον κ. Ευθύμιο Τζόβολο, Πρόεδρο του Κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου μας καθώς και τον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο, Διευθυντή του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Την οργάνωση και τον συντονισμό από πλευράς ΕΚΑ είχαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ευθύμιος Βαζαίος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρύσα Λεχουρίτη.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι, ίσως, η πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας, μια πράξη κατά την οποία δίνουμε κυριολεκτικά κομμάτι του εαυτού μας για τους άλλους. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευημερία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!

Ο Πρόεδρος
                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας
Σωτήριος Ι. Τσενές

                                                                            Παναγιώτης Κουμάντος